Label

Isnin, 3 Mei 2010

PROMOSI!!! (Untuk Beginner) RM1500+++Free Post+++Free gift






Giant Yukon Disc 2009 (hanya terdapat kaler hitam putih sahaja)

Harga kedai RM2k+++ Harga sekarang RM1500 with free post free bottle cage dan bottle

Size 19 SAHAJA YANG TINGGAL!!!!!!!!!!!!!!!

Colour:Black And White

Frame Giant Aluxx

Fork Spinner Edge AL-1 MLO T90

Shifters Shimano ST- EF60

F/R Derailleurs FD C 050 /RD M360

Brakes Tektro Mechanical Disc

Cassette Shimano HG30-8S 11-32T

Crankset Giant Alloy 24/34/42T

Speed 24s

Hub Formula DC20/DC 22

Rim Alloy 32 H

Tire MICHELIN COUNTRY TRAIL
KALAU AMBIL LEBIH DARI 1 BIJIK HARGANYA RM1400firm!!!

40 ulasan:

  1. helo.
    wah.
    sungguh berminat.
    tapi confirm sebelum ada duit promosi ni dah tamat.
    wakakaka!

    BalasPadam
  2. masih available ker offer ni??

    BalasPadam
  3. Yup...masih available....mari..mari...mari...:)

    BalasPadam
  4. Salam,
    Apa beza dengan Yukon Disc 2010?
    Brake hydrolic ke model Yukon Disc?
    TQ

    BalasPadam
  5. Salam,
    Untuk saiz 17 ni, berapakah range ketinggian penunggang yang sesuai? tq

    BalasPadam
  6. kalau dari sarawak dapat order ke??

    BalasPadam
  7. berminat.
    banyak ke stok?tak pasti saiz 17" ni sesuai tak dengan saya.
    aku duduk sekitar JB, boleh datang tengok2 tak?

    BalasPadam
  8. Saiz 17 ni sesuai lah utk 1.7 sampai 1.79 lebih kurang...nak cakap sesuai ke tak kena test dulu...bagi saper yang berminat nak dtg tgk pun boleh...kedatangan adalah dialu-alukan...:)

    BalasPadam
  9. jalan jagung ni dekat2 kedai gunting abon ke?
    InsyaAllah hujung minggu..

    BalasPadam
  10. Ye...just belakang sikit je...tepi taman permainan..kiri...terus saja...

    BalasPadam
  11. wah...sungguh lazattt nih..
    blh kurier ke Ipoh ke??

    BalasPadam
  12. Ke seluruh semenanjung boleh.....:)

    BalasPadam
  13. saiz 16 (5kaki 4inci- 5kaki 7inci) ada tk...?berminat nk tukar....skg pakai rincon..klu nk modifed pun mcm tk padan jer..sbb dh lama sgt...jd ingat nk cari yukon disc..saya duduk area selangor...email di pelesit_desa2000@yahoo.com..klu ada...tq

    BalasPadam
  14. Pelesit desa:yang ni saiz 17..takde 16...ukur dulu ketinggian sebenar dan panjang kaki...panjang kaki seseorang tak sama...macam saya walaupun ketinggian saya tak sampai 5 kaki 7...saiz sesuai utk saya ialah 17...

    BalasPadam
  15. br nk bekecimpong dlm mtb..tp wit xbrapa ada..ble bayar ansuran x??skadar bertanya..sebulan 500 ka..

    BalasPadam
  16. bro barang nih ada lagi ke ? post KL macam mana ? email gua bro berminat ni putradunn@gmail.com

    BalasPadam
  17. HamdanZakaraia:you've got email :)

    BalasPadam
  18. encik hantar ke kuching boleh ke ?

    BalasPadam
  19. kalau nk bandingkan basikal ni dengan basikal t bolt mana lebih ok bro, sy baru lg . tgh cari beskal

    BalasPadam
  20. Kuching tak bolehlah...kos tinggi...baik beli disana je...lebih jimat..

    BalasPadam
  21. T Bolt lagi best...belilah barangan buatan Malaysia....goyang2 skietlah masa offroad..lain2 semua tbolt ok...yukon disc ni HARDTAIl...sedap mendaki dan di road...:)

    BalasPadam
  22. hardtail tu camana bro. berbaloi x saya beli beskal ni. apa kelebihan basikal ini dengan setaraf basikal yang len...

    BalasPadam
  23. kalau bru nk blajor,,xkan nk blei yg mhl2 kot...murah2 xda ke?

    BalasPadam
  24. giant yukon disc 2010 tk da jual kaa...???

    BalasPadam
  25. Giant Yukpn Disc 2010 sama jer dgn 2009...kaler je lain...kaler dia pun tak lawa..hhuhuhuhu

    BalasPadam
  26. isnin,
    I am buying your BIke: call me NOW at 016 2568674

    BalasPadam
  27. Pradeep khanna:I've sent u sms

    BalasPadam
  28. I,m Newbis dalam MTB nih..nak tanya saudara penghantaran ke Bangi selangor..Barang nya seketul cam dalam gambar ni ker atau kena pasang sendiri saty satu2?

    BalasPadam
  29. Radenketolo:Ke bangi dah 2 kali saya post...1 yukon...satu lagi xtc se 2,penghantaran adalah percuma menggunakan ktmb...1 hari dah sampai...arini post esok sampai...kalau kedah 2 hari...kelantan 3 hari...terima ksaih...

    BalasPadam
  30. Radenketolo:Kita hantar complete bike yang dibungkus...tak payah nak pasang2 dah....ready to ride....

    BalasPadam
  31. Jadi kena amik kat KTMB KL la yer?.. atau hantar sampai ke rumah?

    BalasPadam
  32. Betul tu..kalau nak pakai kurier pun boleh...tambah RM30...sampai kerumah terus...:)

    BalasPadam
  33. aku dah beli yukon disc ni. dah masuk 3 bulan kira puas hati juga. tapi nak tanya sikit kalau frame ada patah atau retak ada WARRANTY ke, sebab kalau beli kat kedai ada jaminan....

    BalasPadam
  34. SAIZ 17 SOLD OUT...Tinggal 19 sahaja....pun dah tak banyak...

    BalasPadam
  35. ada lagi ke stok bro ? 0134819486 ..cikgu wan taiping

    BalasPadam
  36. salam bro,

    Ade lg x stok? Saya di Subang

    BalasPadam
  37. very suka this bike. But, the size so big @@. Possible have stock for size 14-15? Thanks

    BalasPadam
  38. ade lagi x?

    BalasPadam
  39. berminat. ada lagi stock ? TY

    BalasPadam