Label

Isnin, 24 Mei 2010

SOLD!!!!!SILA TAWARKAN HARGA ANDA (USED) GIANT ANTHEM 3 08








SAIZ S untuk 5 kaki 4 Hingga 5 Kaki 7 (lebih kurang 175 cm kebawah)
Cosmetic 8/10
Working 9/10
SILA BUAT TAWARAN HARGA ANDA

14 ulasan:

  1. rm2500 beran ka? (tanya aja)

    BalasPadam
  2. abu:kalau betul nak call saya 0127599101...

    BalasPadam
  3. kalau betul boleh 2.5k aku beran, bang..

    BalasPadam
  4. diorang cakap anthem ni senang crack kat join welding dia sebab ringan. yang ini frame lagi ok tak bang? (tanya2 jer)

    BalasPadam
  5. abu:Org yang cakap tu dah pakai?Ko datang sendiri tgk bike then kau bleh nilai...tiada paksaan...hehehe

    BalasPadam
  6. Bang, gambar banyak sikit di tunjuk la... Spec ape?

    BalasPadam
  7. hai
    gilogiant...beskal ni ado laie x? kalau bley den nak taula bapo rege asal beskal ni... (kalo gilogiant baik atila nk btau)... den mcm bkonan je ngan beskal ni ha...

    BalasPadam
  8. gilergiant jual beska mmg murah2!!

    BalasPadam
  9. Salam
    Tak jual frame sajer ker?

    BalasPadam
  10. boleh tak i buat satu website untik gilergiant sekali kasi domain personal email semua free kasi gilergiant dengan syarat trade basikal ini?

    BalasPadam
  11. mintak beli harga rm 1200 saya ambik,lebih saya beli baru, kalau setuju harga saya call saya 0195075137

    BalasPadam