Label

Sabtu, 3 April 2010

Lelong!!!!Jualan Kecewa Kena Tipu



Seorang hamba Allah telah memainkan saya ptg tadi....Pada mulanya dia nak segera kerana malam ini 2 april 2010 ada ride (dia nak pukul 6.30 pm kalau boleh)....saya yang mempunyai plan lain kerana kesian gigihkan diri kelam kabut mengambil basikal tersebut walaupun penat...bila dah sampai pada pukul 7.05pm saya sms tak reply...saya call tak angkat...dengan selambe dia kata dia dah beli dah pukul 7.30pm...saya terasa diperbodohkan.....hati sakit.....dia menuduh saya tidak professional kerana takdapat memberi harga Giant Yukon FX (Full sus) pada harga RM3K logik ke? Kepada sesiapa yang terasa nak pakai GIANT YUKON FX saiz s untuk 5 kaki 1 hingga % kaki 7 (maksimum 1.73m) bolehlah hubungi saya....Harga RM3300 free lampu blinker,battery alkaline sanyo,sticker giant beserta manual juga free POST KE SEMENANJUNG.....saya tidak menjual fullsus...tetapi kerana Hamba Allah ini saya tolong jugak....tapi ini balasannya...hanya Allah yang tahu betapa kecewanya saya............kalau rasa mahal...call saya 012-7599101

Giant Yukon FX 2010 description:
Sizes: S
Colors: Blue/White
Frame: ALUXX-Grade Butted Aluminum, 4 Suspension
Fork: RockShox Dart 2 w/ Lockout, 100mm Travel
Shock: GIANT Air
Handlebar: GIANT Connect, High Rise 31.8mm
Stem: GIANT Connect
Seatpost: GIANT Connect Alloy, 30.9mm
Saddle: GIANT Performance MTB
Pedals: Alloy Platform
Shifters: SRAM X.4, Trigger
Front Derailleur: SRAM X.7
Rear Derailleur: SRAM X.4
Brakes: Hayes MX-4 Disc
Brake Levers: Tektro Alloy, 2-Finger
Cassette: SRAM PG830 11x28, 8-Speed
Chain: KMC Z72
Crankset: Truvativ ISO FLow 3.0, 22/32/42
Bottom Bracket: Cartridge
Rims: GIANT XC Alloy, Double Wall
Hubs: Formula, 32h
Spokes: Stainless Steel, 14g
Tires: KENDA Nevegal, 26x2.1

SOLD!!!!!!!!!!!!!!!to Bujam (ENCHEK KELIP) D CHILI Kok Lanas

8 ulasan:

  1. tabahkan hati....berniaga memang ada liku-likunya...cuba elakkan "order-order" busuk seperti ini...macam mana urgent pun..kena ambil deposit!Kurang kurang 30% dari harga benda!

    No Deposit...no order!

    BalasPadam
  2. Abot: Kami mintak deposit 10 percent je kebiasaannya,demi menjaga hati pelanggan dari berasa takut tentang risiko...maklumlah jauh...thanks for da comment...kami akan lebih berhati2 dimasa hadapan...Terima Kasih...

    BalasPadam
  3. Bujam: Take note, Consignment note MTB PA 2074317.....bagi Free gift CA 426718....MTB sampai di Wakaf Baru, Free gift kat D Chili....:)

    BalasPadam
  4. saya setuju...bank in dulu deposit..then boleh order..

    BalasPadam
  5. gilergiant,

    ketahuilah bahawa doa orang orang yang teraniya akan dimakbulkan, Insya-Allah

    BalasPadam
  6. Ye belacan....terima kasih....

    BalasPadam
  7. gilergiant.. mcm mana nak tau frame giant tu ori atau replika ?

    BalasPadam
  8. Fais cuba refer link ni...http://consumer.giant-bicycles.net/Cw1.asp?country=gb

    BalasPadam